Land Art



Avui he fet un Land Art.


A primera vista pot semblar alguna cosa de bojos, o una cosa feta sense sentit, però en té. uu'
Si mentre el penses o el dissenyes busques un rere fons o una simbologia pots arribar a un resultat coherent i entenedor.


Els Land Arts són un mitjà d'expressió per les persones que representa que han pogut deixar una marca en el paisatge sense fer-lo malbé, una marca efímera i amb els propis elements del paisatge. Ve a ser una intervenció a la natura.


Per si a algú li interessa més aquest tema, el Land Art que he fet simbolitza una inversió del què fa normalment la natura. Les fulles dels arbres cauen formant un cercle al voltant del tronc. Doncs a les fotos es fa al buit per demostrar l'acció de l'home sobre la natura. Els homes intentem evitar la natura, i d'aquí l'invertir el lloc frequent de les fulles. Però el poder de la natura ho pot tot...i amb una esventada tot tornarà al seu lloc....


(la gent que passava per allà ens mirava amb cara rara i ens demanava que coi feiem... x'D)



3 comentarios:

Ramon dijo...

:o

Temps lliure + natura + més temps lliure + UAB = land arts

x'D

Joan Marc dijo...

Ualtee!! Quina currada!! Després de l'explicació sembla més entenedor!! Si algún dia necessites voluntaris, m'ofereixo voluntario (pero solo con mistol vinagre! xDD)

Anónimo dijo...

que bé us ho passeu a la uni! i llavors dieu que teniu molta feina... és clar com jugueu a classe! ( és broma, poma).

això del Land Art és molt antic és com els que van a buscar bolets i per enrecordar-se on eren les llanegues posaven un senyal (com un munt de pedres).
aquests noms tant extranys que posen a les coses més simples que s'han fet tota la vida!